Categorieën
Nieuws
Welkom bij Micromax Computers

 

De winkel is vrijdag 24 mei gesloten.

Belangrijke wijzigingen

 

Vanaf 1 oktober 2023 ga ik alleen door met Micromax Computers want Rick heeft een fantastisch leuke baan aangeboden gekregen. 

In de afgelopen 25 jaar heeft Micromax Computers een heel fijn en loyaal klantenbestand opgebouwd en die laat ik niet graag in de steek. Echter ook ik ben een dagje ouder geworden en daarom heb ik besloten om op zaterdag alleen volgens afspraak open te gaan. Op de andere dagen bent u nog steeds van harte welkom in de winkel. Op deze manier kan ik op maandag of zaterdag bezoekjes aan klanten aan huis doen en houd ik het fysiek vol. Een afspraak op zaterdag kan gemaakt worden door, op openingstijden, even te bellen op 071-5190760 of een email te sturen naar micromaxcomputers@outlook.com. Dit is een ander emailadres dan u van ons gewend bent maar op de Micromax emailaccounts komt erg veel spam binnen waardoor mails van klanten worden gemist.

Ik wil u op deze manier nog steeds graag van dienst zijn.

Inge

 

 

Sinds 16 oktober 2021 zijn wij pakketshop voor GLS.

 

Onze openingstijden

Dinsdag                                                 10.00 - 18.00 uur

Woensdag t/m vrijdag                            12.00 - 18.00 uur

Zaterdag                                                alleen op afspraak

Zondag en maandag                             gesloten

 

 

 

 
Terweeweg 54D bevindt zich in de passage, wat ook wel de Terwee Marché wordt genoemd. De ingang naar onze winkelunit is links naast het pand bij de rode pijl.
 
Het telefoonnummer blijft hetzelfde: 071-5190760.
 
Ook hier blijven we dezelfde werkzaamheden verrichten als u van ons gewend bent, zoals repareren, verkopen, adviseren, aan huis hulp verlenen, en zal wellicht het cartridge assortiment worden uitgebreid omdat we nu weer in een winkelgebied zitten.
 
We hopen u in onze nieuwe winkel te verwelkomen.


 
Met vriendelijke groet,
 
Inge Oosterhuis > eigenaar
 

https://www.teamviewer.com/nl/download/windows/

 

Micromax Computers

Powered by Designs [marketing & media concepts].