Micromax gaat verhuizen

Geachte klant,

 

Na 10 jaar u van dienst geweest te zijn in het winkelcentrum Lange Voort heb ik besloten met de winkel en de werkplaats per 27 oktober weer terug te gaan naar de Van Assendelftstraat 8 in Oegstgeest, het pand waar Rudolf en ik 17 jaar geleden met Micromax Computers zijn begonnen.

 

Een verlenging van het huurcontract met 5 jaar aan de Ommevoort zou zeer onverstandig zijn omdat ook wij last hebben van het toenemende aanbod op internet en de vaak zeer lage prijzen op zowel internet als bij ketenwinkels.

 

Wij zullen echter nieuwe pc’s, notebooks, beeldschermen, printers e.d. blijven verkopen. Om u de meest recente producten te kunnen adviseren en aanbieden zal de voorraad beperkt zijn want er kan per dag besteld worden.

 

Wij gaan, net als de apotheek, een haal- en brengservice in Oegstgeest starten. Deze haal- en brengservice geldt uitsluitend op de dagen dat de winkel geopend is. Heeft u cartridges, toners of andere kleine producten nodig en bent u niet in staat om naar de van Assendelftstraat te komen dan kunt u een mail sturen naar bestel@micromax.nl met uw bestelling en wij berichten u wanneer wij het product bij u afleveren. Mocht u uw pc of printer voor reparatie willen aanbieden en bent u niet in staat deze te brengen of te halen dan maken we een afspraak wanneer wij de pc of printer komen halen of brengen.

 

Ook voor ons zal het wennen zijn om niet meer in het winkelcentrum werkzaam te zijn maar we zijn van mening dat we op deze manier u nog steeds het advies, de service en ondersteuning kunnen bieden die u van ons gewend bent en misschien kunnen we vanuit de nieuwe situatie dat zelfs wel meer geven.

 

De openingstijden, het telefoonnummer en de diensten blijven hetzelfde.

 

Wij hopen u met bovenstaande voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u mij altijd mailen op inge@micromax.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Micromax Computers

Inge Oosterhuis-Gijsbers

Powered by Designs [marketing & media concepts].