Categorieën

Over ons

Micromax computers is de computer speciaalzaak in Oegstgeest. Wij stellen computers op maat voor u samen en leveren tevens losse computeronderdelen, netwerken, printers etc. Bovendien voert onze technische dienst reparaties en upgrades uit.

Start

Het bedrijf Micromax bestaat al sinds 1984. Onder deze bedrijfsnaam hield Rudolf Oosterhuis zich bezig met het ontwikkelen van maatwerksoftware voor grote en kleine bedrijven. Ook werden toen al computersystemen aan particulieren en bedrijven geleverd.
Sinds 1998 heeft Micromax zich gesplitst in MicroArt, dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van maatwerksoftware en Micromax computers, dat zich richt op het verkopen van computers en computeronderdelen.

Micromax computers was toen gevestigd op de Van Assendelftstraat 8 in Oegstgeest in het voormalige Menken-pand. Voorheen heeft het pand achtereenvolgens dienst gedaan als melkfabriek, ijssalon en snackbar.

Waar Inge en Rudolf ooit met z’n tweeën zijn begonnen, stond later een uitgebreid team tot uw dienst. In de winkel, die van eind 2005 tot november 2015 gevestigd was aan de Ommevoort 4, werkten Beata, Inge en Tom, regelmatig bijgestaan door Michiel en Freddie.

Door het overlijden van Rudolf, het toenemende aanbod op internet en de vaak zeer lage prijzen op zowel internet als bij ketenwinkels is besloten terug te gaan naar de Van Assendelftstraat 8 in Oegstgeest. Omdat de ontwikkelingen in deze markt zo snel gaan is het onverstandig om veel in voorraad te hebben. Op deze manier kunnen we de meest recente producten adviseren omdat we per dag kunnen bestellen. We verkopen nog steeds nieuwe pc’s, notebooks, beeldschermen en printers. Het aanbod in accessoires zoals notebooktassen/sleeves/muizen/toetsenborden/beeldschermen/bepaalde merken cartridges is beperkt omdat op dit gebied winkels in het winkelcentrum dit ook zijn gaan verkopen.

Nog steeds is één van onze kerntaken het verrichten van reparaties. Voor meer informatie kunt u kijken bij reparaties en buitendienst.

De particuliere markt

In eerste instantie richten wij ons op de particuliere markt. Door middel van uitgebreide kennis, het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheid om alle producten te presenteren kunnen wij u het beste informeren over een op maat gesneden computersysteem.

Zakelijke markt

Daarnaast hebben wij ook zakelijke klanten. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor nieuwe computers, het instellen van een klein bedrijfsnetwerk, het installeren van goede beveiliging tegen ongewenste computerbedreigingen of het upgraden van het bestaande computernetwerk.

Wilt u meer informatie, stuur ons een email of neem telefonisch contact met ons op

Powered by Designs [marketing & media concepts].